Onbeperkte webhosting

Onbeperkte schijfruimte

Onbeperkte Bandbreedte

Onbeperkte domeinhosting

Onbeperkt aantal e-mailaccounts

Onbeperkte MySQL-databases

Gratis domeinregistratie

Gratis Site Builder

Gratis onbeperkt SSL-certificaten

Anti Virus Protection

Onbeperkte schijfruimte

Onbeperkte Bandbreedte

Onbeperkte domeinhosting

Onbeperkt aantal e-mailaccounts

Onbeperkte MySQL-databases

Gratis domeinregistratie

Gratis Site Builder

Gratis onbeperkt SSL-certificaten

Anti Virus Protection

linux-878x1024

Standaard webhosting

Starting Price

$ 3 / Maand

windows-icon

Windows-webhosting

Starting Price

$ 3 / Maand

domain (4)

Toegewijde webhosting

Starting Price

$ 6 / Maand

$ 3 / maand

Applicatiehosting

Installeer direct meer dan 400+ open-source scripts met een simpele klik ! In stijl scripts belichamen WordPress, Joomla, Drupal, Magento en veel verschillende platforms voor e-commerce winkel Hosting - Start vandaag nog met uw website !

Add-ons voor webhosting

SiteBuilder en tools voor het bouwen van websites bevatten honderden gratis websitesjablonen die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. We zullen ook websitetransfers, domeinoverdrachten, databaseoverdrachten en scriptoverdrachten uitvoeren.

Webhosting-functies

Flexibel en eenvoudig te gebruiken configuratiescherm. Host een onbeperkt aantal domeinen en subdomeinen, FTP-accounts en e-mailaccounts en databases. Beheert slechts alle aspecten van uw website en beveiliging. Geavanceerde tools zijn onder meer gedetailleerde websitestatistieken en logboeken.

Onbeperkt aantal domeinen

Host een onbeperkt aantal domeinen, databases en e-mails met een van onze webhostingpakketten.

30 dagen MoneyBack

Als u om welke reden dan ook niet 100% tevreden bent met uw hosting, kunnen we u binnen 30 dagen een volledige terugbetaling van 100% geven zonder vragen te stellen.

Gratis domeinnaam

Ontvang uw eigen professionele domeinnaam GRATIS bij al onze webhostingplannen.

E-mailfuncties

Onbeperkt POP3 en IMAP e-mailaccounts met WebMail-toegang. Ontvang uw e-mail op uw mobiele apparaten. Voorkom spam met SpamAssassin. Onbeperkte e-mailautoresponders, e-mailforwarders, e-mailaliassen en mailinglijsten.

Programmeerfuncties

Onbeperkte MySQL-databases met phpMyAdmin-toegang. Programmeertalen zijn onder meer: CGI, Fast CGI, PHP 5/7, Ruby on Rails, Perl en Python. SSI-programmeermodules omvatten: Curl, CPAN, GD Library en ImageMagic. Systeembeheer via Cron Job Scheduling.

CDN-optimalisatie

Website-inhoud met aanzienlijke verzoekladingen wordt in de cache opgeslagen via Cloudflare CDN . Dit verhoogt de laadsnelheid van de pagina aanzienlijk en minimaliseert de serverbelasting. De eenheid van Cloudflare CDN-servers bevindt zich geografisch in alle grote landen. Webpagina's die worden bediend vanuit locaties in de buurt, minimaliseren de netwerklatentie.

Eersteklas hardware

We gebruiken alleen de nieuwste Premium Hardware met volledige redundantie om solide stabiliteit op lange termijn te bevestigen. Onze Solid State Disks bieden de beste prestaties voor hostingervaring.

Gratis migratie

Heeft u al een website? We kunnen alles gratis Migreren naar uw nieuwe account. Geen klus gewoon te groot.

Bekroonde ondersteuning

We bieden 24/7/365 Premium Support via telefoon, livechat, ticketsysteem en e-mail. We zijn er om u te helpen voor al uw wensen.

Gratis SSL-certificaten

We bieden gratis Sectigo SSL-certificaten aan voor veel domeinen die u in uw account heeft. Dit zorgt ervoor dat alle datacommunicatie veilig is naar uw websites. SSL-beveiligde sites zijn vereist om de optimale SEO-ranking te controleren.

Firewall-beveiliging

Met behulp van Stateful Packet Inspection, Login / Intrusion Detection en beveiligingstoepassingen detecteren we aanvallen en stoppen ze voordat ze beginnen.

Beveiliging tegen hacking

We vergrendelen en verharden onze servers om ervoor te zorgen dat de webserver de gebiedseenheid beveiligt. Beveiliging zijn geoptimaliseerd voor Linux PHP- en Microsoft .Net-toepassingen.