Privécloudservers

Cloudservers zijn kosteneffectieve, krachtige, betrouwbare servers die zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf snel en eenvoudig te laten groeien en opschalen.

CLOUD-I

Beginprijs

$599

CLOUD-II

Beginprijs

$799

CLOUD-III

Beginprijs

$1199

CLOUD-IV

Beginprijs

$1399

Voordelen van de privécloud

Betrouwbaar platform

Gebouwd op bedrijfshardware en VMware / Hyper-V-servervirtualisatieplatform, kunt u het apparaatgebruik maximaliseren en gebruikmaken van opties zoals resourceplanning, snapshots, back-ups, live migratie en noodherstel.

Razendsnelle computers

OwnWebServers Private Cloud-service biedt een flexibele, speciale omgeving die is geconfigureerd om aan uw specifieke zakelijke behoeften te voldoen, zodat u snel kunt reageren op veranderende zakelijke eisen en behoeften.

Toegewijde administratie

We zullen actief de bronnen van uw privécloud-server beheren, evenals de CPU, het netwerk, de systeemprestaties en het gebruik van de harde schijf.

Voorspelbare uitgaven

Beheer uw plan met vaste maandelijkse prijzen op basis van uw middelen. Samen met Private Cloud kunt u onbeperkt verkeer, gegarandeerde bandbreedte en Hyper-V- of VMware-licenties krijgen. Er zijn geen verborgen of vooraf te betalen uitgaven.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Moet u uw infrastructuur snel verkleinen om verkeerspieken op te vangen? Met Private Cloud kunt u snel extra bronnen toevoegen of verwijderen. Bronnen kunnen ook worden uitgebalanceerd voor optimale prestaties.

Dagelijkse back-ups en momentopnamen

Alle gegevens worden beschermd met onze dagelijkse back-ups. We maken ook een momentopname van de gegevens. Deze 2 niveaus van gegevensbescherming zorgen ervoor dat uw gegevens snel kunnen worden hersteld met zo min mogelijk downtime in geval van hacking, exploits of menselijke fouten.

Redundante hosting

Onze Private Cloud Server is zelfherstellend en volledig redundant gebouwd. In het geval van een storing zullen de systemen automatisch een failover uitvoeren om ervoor te zorgen dat het systeem ononderbroken online blijft.

Servicebewaking

Alle servers zijn voorzien van SNMP- en prestatiebewakingstools om ervoor te zorgen dat alle cloudbronnen correct werken. We hebben de neiging om bovendien het geheugen, de CPU, de serverbelasting, het netwerk en de schijfstatus te controleren.

24/7/365 toegewijde ondersteuning

Ons team van zeer bekwame gecertificeerde ingenieurs komt met toegewijde ondersteuning voor uw diensten. Je hebt ook een accountmanager die persoonlijk alle aspecten van je account beheert.