WordPress Hosting

WordPress Hosting is een faciliterend item dat vooraf is samengesteld om vakkundig een door WordPress aangedreven site te hebben. Er is geen industriestandaard definitie voor “WordPress Hosting”, dus het specifieke item zal fluctueren per hebben. WordPress Hosting wordt over het algemeen gebruikt voor de 3 “S’s” – om een WordPress-installatie te vereenvoudigen, te beveiligen en te versnellen in vergelijking met een WordPress-installatie op een typische Linux-server.

Eenvoudige website-installatie

Word sneller volledig operationeel met snelle onboarding die begint met vooraf gemaakte, aanpasbare thema's.

SEO klaar

Ga hoger in de door Google geïndexeerde lijsten en trek meer gasten aan dankzij gecoördineerde SEO-optimalisatie.

Ingebouwde beveiliging

Bescherm uw site en klantinformatie met een vooraf geïntroduceerd SSL-certificaat, handig voor de duur van uw overeenkomst.

WORDPRESS PROS

Vrij

U kunt een zeer aangename website maken zonder een cent uit te geven.

Aanpasbaar

Er zijn meer dan 25.000 plug-ins en een groot aantal thema's gratis beschikbaar en nog veel meer premiumkeuzes waarmee u uw WordPress-ervaring kunt aanpassen.

Gemakkelijk

Voorbereiding op actie is ongelooflijk eenvoudig en je hebt bijna geen ervaring nodig om een prettige website te houden.

Regelmatige updates

Dankzij het open source-ontwerp kan WordPress genieten van regelmatige updates. Op het moment dat beveiligingsproblemen worden gevonden, pusht WordPress snel een oplossing.

WORDPRESS CONS

Veiligheid

Vanwege het feit dat het open source is en dus de kwaliteit van plug-ins, zijn hackers klaar om beveiligingsproblemen in het verleden te realiseren. WordPress zorgt er over het algemeen voor dat ze snel worden vastgemaakt, maar er is voortdurend een risico voor veel. Omdat het het belangrijkste standaardwebsiteplatform ter wereld is, zijn WordPress-sites een geliefd doelwit voor hackers

Te simpel uit de doos

De eerste installatie van WordPress is buitengewoon vereenvoudigd en generiek. om een website te maken die opvalt, moet u thema's en plug-ins gebruiken.

Maatschappelijke hulp

WordPress biedt zelf geen ondersteuning voor zijn of haar platform. er is een te groot en actief communityweb, maar veel mensen zouden graag een technische schoolondersteuningslijn willen hebben die ze nodig hebben.